Prijsvraag The Post

Geplaatst: door de redactie

The Post, geregisseerd door Steven Spielberg en genomineerd voor twee Oscars, is een waargebeurd drama met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen. De film draait vanaf donderdag 1 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

The Post is een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep), en hoofdredacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt alles op alles ze in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Post, vanaf donderdag 1 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Meryl Streep maakt voor haar rol in The Post opnieuw kans op een Oscar. De hoeveelste Oscarnominatie is dat voor de Amerikaanse actrice?

Antwoord: 21e.

  • Meedoen aan de prijsvraag