Prijsvraag Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Geplaatst: door de redactie

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. De avonturenfilm verschijnt op donderdag 25 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen ter ere daarvan van distributeur The Walt Disney Company Benelux pakketten met daarin een unieke travel pouch, drinkfles en pin van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Wil je kans maken op onderstaand prijzenpakket van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, vanaf donderdag 25 mei in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Nadat eerder al Keith Richards een kleine rol in de Pirates of the Caribbean-franchise kreeg als de vader van Jack Sparrow, is in Salazar's Revenge een andere legendarische Britse popartiest te zien. Wie?

Antwoord: Paul McCartney

  • Meedoen aan de prijsvraag