Prijsvraag Personal Shopper

Geplaatst: door de redactie

Met Personal Shopper begeeft cineast Olivier Assayas zich op de grens tussen een sensuele thriller en stijlvol mysterie, gesitueerd in de Parijse onderwereld van de mode. De film verschijnt donderdag 26 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De jonge Amerikaanse Maureen (Kristen Stewart) werkt overdag in Parijs als personal shopper voor een veeleisende superster. Haar nachten brengt ze echter door op zoek naar een teken van haar overleden tweelingbroer Lewis. Maureen en Lewis sloten net voor zijn dood een pact om samen de grenzen van de sterfelijkheid te verkennen. Wanneer Maureen plots mysterieuze berichten ontvangt, raakt ze ervan overtuigd dat Lewis hier iets mee te maken heeft.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Personal Shopper, vanaf donderdag 26 januari in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk woensdag 25 januari, donderdag de 26e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke prijs kreeg Olivier Assayas voor Personal Shopper tijdens het Festival de Cannes 2016?

Antwoord: Prijs voor beste regie.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help