Prijsvraag Patti Cake$

Geplaatst: door de redactie

Patti Cake$ is het speelfilmdebuut van de Amerikaanse regisseur Geremy Jasper. Het drama is vanaf donderdag 31 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Cinéart enkele rapper’s starters kit van de film weggeven. Met daarin een postkaart 'You can do this', notebook, potlood van Paper Fuel, 'BITCH' gouden ketting, 100-dollar bill insteekportemonnee en een setje vrijkaarten voor de film. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 23-jarige Patricia Dombrowski, ook wel bekend als Patti Cake$ of Killa P, woont in een vervallen stadje in New Jersey. Ze droomt van een carrière als succesvolle rapper, maar ze is gewoontjes en wordt door de rappers op straat uitgelachen. Thuis zit ze vast tussen haar liefhebbende, invalide oma en haar verbitterde moeder. Daarom werkt ze keihard om extra geld te verdienen en grijpt ze elke kans aan om haar muziek naar buiten te brengen. Met de hulp van haar beste vriend Jheri, de mysterieuze muzikant Basterd én haar oma, gaat ze de pestkoppen, onbetaalde rekeningen en onvervulde dromen te lijf!

Wil je kans maken op de rapper's starters kit van Patti Cake$, vanaf donderdag 31 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke legendarische rapper die eind jaren '80 de weg vrij maakte voor een hele generatie vrouwelijke rappers, heeft een cameo in Patti Cake$?

Antwoord: MC Lyte.

  • Meedoen aan de prijsvraag