Prijsvraag Patser

Geplaatst: door de redactie

Adil El Arbi en Bilall Fallah oogsten drie jaar geleden veel lof met de snoeiharde misdaadthriller Black, hun tweede film na Image. Nu zijn de twee Belgisch-Marokkaanse regisseurs terug met hun derde speelfilm, en opnieuw zoeken ze het in de misdaadhoek. Patser draait vanaf donderdag 1 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films setjes vrijkaarten voor de misdaadfilm weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Patser gaat over de waanzinnige trip van vier vrienden (Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar) die ervan dromen om te leven als echte maffioso. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, het snelle geld en... respect. Wanneer het viertal de kans krijgt een grote cokedeal te sluiten, gaat het totaal mis en ontstaat een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen en Marokko wordt uitgevochten. De brute Hassan Kamikaze (Ali B) kent geen grenzen om deze oorlog te winnen, maar ook de maffioso Julmar (Werner Kolf) en zijn handlangers (Adje en Hef) zijn niet van plan de strijd te verliezen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Patser, vanaf donderdag 1 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

El Arbi en Fallah kregen onlangs een telefoontje van Will Smith. Voor welke eerder door het duo afgewezen klus hoopt de Amerikaanse acteur dat zij alsnog de regie op zich willen nemen?

Antwoord: Bad Boys III (Bad Boys for Life).

  • Meedoen aan de prijsvraag