Prijsvraag Patriots Day

Geplaatst: door de redactie

Op 15 april 2013 pleegden de Tsjetsjeense broers Dzokhar en Tamerlan Tsarnaev een bomaanslag tijdens de marathon van Boston. Die terreuraanslag werd door Peter Berg (The Kingdom, Hancock, Battleship) verfilmd tot Patriots Day en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven voor dat 12 januari verschijnende thrillerdrama. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer tijdens de Boston Marathon twee explosieven afgaan, begint voor politieagent Tommy Saunders (Mark Wahlberg) een race tegen de klok om de daders op te sporen voordat zij opnieuw toeslaan. Terwijl hulpverleners de overlevenden bijstaan start het ijzersterke team van special agent Richard Deslauriers (Kevin Bacon), de commissaris van de politie Ed Davis (John Goodman) en Sergent Jeffrey Pugliese (J.K. Simmons) een bloedstollende klopjacht op de terroristen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Patriots Day, vanaf donderdag 12 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Patriots Day is de derde door Peter Berg geregisseerde film met Wahlberg in de hoofdrol. Wat zijn de eerdere twee?

Antwoord: Lone Survivor en Deepwater Horizon.

  • Meedoen aan de prijsvraag