Prijsvraag Paddington 2

Geplaatst: door de redactie

Paddington is terug voor een tweede bioscoopfilm over het vriendelijke beertje. Paddington 2 draait vanaf woensdag 6 december, ook in Nederlands gesproken versie, in de bioscoop en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een etui en stempel van de film bij. Onder de eerste inzenders van de prijsvraag verloten we bovendien een Paddington 2 adventskalender. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Paddington 2, vanaf woensdag 6 december in de Nederlandse bioscopen, en het prijzenpakket met daarin een Paddington etui en stempel, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie verleent in de Nederlands gesproken versie zijn stem aan Paddington?

Antwoord: Beau van Erven Dorens.

  • Meedoen aan de prijsvraag