Prijsvraag Pacific Rim Uprising

Geplaatst: door de redactie

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. Het actie-avontuur draait vanaf donderdag 22 maart in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Pacific Rim Uprising, vanaf 22 maart in de bioscoop, en een T-shirt van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hoofdpersonage Jake Pentecost is de zoon van een belangrijk personage uit de eerste Pacific Rim-film. Welke bekende Britse acteur gaf in dat eerste deel gestalte aan de vader van Jake?

Antwoord: Idris Elba.

  • Meedoen aan de prijsvraag