Prijsvraag Overdrive

Geplaatst: door de redactie

Twee auto's stelende broers krijgen het in Overdrive aan de stok met een misdaadtycoon in Zuid-Frankrijk. De actiethriller draait vanaf donderdag 3 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De broers Andrew (Scott Eastwood) en Garrett Foster (Freddie Thorp) zijn niet alleen uitzonderlijk goede chauffeurs, ze zijn ook gespecialiseerd in het stelen van de meest luxe en dure auto’s. Wanneer ze in Marseille een zeldzame en onbetaalbare Bugatti uit 1937 stelen, blijkt deze van de plaatselijke maffiabaas Jacomo Morier (Simon Abkarian) te zijn. Om zijn aartsrivaal Max Klemp (Clemens Schick) dwars te zitten besluit Morier de kwaliteiten van de broers in zijn eigen voordeel te gebruiken. Maar wanneer ze op het voorstel ingaan, hebben ze eigenlijk een veel gewaagder plan bedacht dat hun grootste uitdaging ooit wordt.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Overdrive, vanaf donderdag 3 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Het script van Overdrive werd geschreven door Michael Brandt en Derek Haas. Voor welke film vol snelle auto's schreven zij een jaar of vijftien geleden ook al (mee aan) het scenario?

Antwoord: 2 Fast 2 Furious.

  • Meedoen aan de prijsvraag