Prijsvraag Overboard

Geplaatst: door de redactie

De altijd charmante Anna Faris speelt de hoofdrol in een remake van het eind jaren tachtig verschenen Overboard, maar dan met omgekeerde rollen. De komedie draait vanaf donderdag 24 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Kate (Faris) is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxe schip van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo (Eugenio Derbez) schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Overboard, vanaf donderdag 24 mei in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke actrice speelt de vrouwelijke hoofdrol in het origineel uit 1987?

Antwoord: Goldie Hawn.

  • Meedoen aan de prijsvraag