Prijsvraag The Only Living Boy in New York

Geplaatst: door de redactie

The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. Het drama draait vanaf donderdag 24 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je de dubbel-cd Bridge over Troubled Water van Simon & Garfunkel, met daarop het nummer waaraan deze film zijn titel heeft ontleend, er gelijk bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De net afgestudeerde talentvolle Thomas (Callum Turner) leidt een comfortabel leven in New York. Alles verandert echter wanneer hij ontdekt dat zijn vader (Pierce Brosnan) een affaire heeft met de bloedmooie Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn moeder beschermen, maar raakt steeds meer geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder. Gelukkig wordt Thomas bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges), die geregeld met hem door New York struint en hem van vaderlijke adviezen voorziet.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Only Living Boy in New York, vanaf donderdag 24 augustus in de Nederlandse bioscopen, en de dubbel-cd Bridge over Troubled Water van Simon & Garfunkel, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke romcom boordevol fijne muziek werd eerder gemaakt door de regisseur van The Only Living Boy in New York?

Antwoord: (500) Days of Summer.

  • Meedoen aan de prijsvraag