Prijsvraag Ocean's 8

Geplaatst: door de redactie

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in Ocean’s 8. De aktie-komedie draait vanaf donderdag 21 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. enkele setjes vrijkaarten én fraaie prijzenpakketten van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen... en een beetje heeft Debbie Ocean (Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar: het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Ocean's 8 en het prijzenpakket met daarin een Rose Gold Diamond Pen, Ladies Diamond Tee en Smart Wallet, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk donderdag 28 juni, vrijdag de 29e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke in 2013 verschenen scifi-thriller van Alfonso Cuarón waren de acteur en actrice die gestalte geven aan broer en zus Ocean samen te zien?

Antwoord: Gravity.

Copyright: © 2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag