Prijsvraag Nocturnal Animals

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Nocturnal Animals is de titel van de nieuwe, tweede, film van regisseur en scenarioschrijver Tom Ford (A Single Man) met onder meer Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Armie Hammer en Isla Fisher. De onheilspellende thriller draait vanaf donderdag 1 december in de Nederlandse bioscopen en wij mogen setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nocturnal Animals verkent de dunne scheidslijnen tussen liefde en wreedheid, en tussen wraak en verlossing. Amy Adams en Jake Gyllenhaal spelen een gescheiden echtpaar dat duistere ontdekkingen doet over elkaar. Amy Adams speelt Susan Morrow, een kunsthandelaar uit Los Angeles die een luxueus maar onbevredigend leven leidt samen met haar man Hutton Morrow (Armie Hammer). Wanneer Hutton weer eens een weekend weg is op een van zijn vele zakenreisjes, ontvangt Susan een anoniem pakje dat in haar brievenbus is achtergelaten.

Het is een boek genaamd 'Nocturnal Animals'. Geschreven door haar ex-man Edward Sheffield (Gyllenhaal), met wie ze al jaren geen contact meer heeft gehad. Bij het manuscript zit een briefje waarin Edward Susan vraagt het boek te lezen en om vervolgens contact met hem op te nemen wanneer hij weer in de stad is. In haar eentje in bed begint Susan de roman te lezen. Het boek is aan haar opgedragen...

Neem ook eens een kijkje op de officiƫle site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Nocturnal Animals, vanaf donderdag 1 december in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat is de titel van de roman van Austin Wright waarop Ford zijn scenario voor Nocturnal Animals baseerde?

Antwoord: Tony and Susan.

  • Meedoen aan de prijsvraag