Prijsvraag Murder on the Orient Express

Geplaatst: door de redactie

Kenneth Branagh regisseert en leidt een sterrencast van onder meer Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley en Marwan Kenzari in Murder on the Orient Express. De mysterieuze thriller draait vanaf donderdag 9 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk het beroemde boek van Agatha Christie en unieke prijzen van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Orient Express is gebaseerd op de gelijknamige roman van bestseller-auteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen, voordat de dader weer toeslaat.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Murder on the Orient Express, vanaf donderdag 9 november in de Nederlandse bioscopen, het boek van de film en onderstaande snorrenkam, zakspiegel en luggage tag, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Tussen welke twee wereldsteden reed de beroemde luxetrein van de Belgische Compagnie Internationale des Wagons-Lits (CIWL) van 1883 tot 1977?

Antwoord: Parijs en Instanbul.

Copyright: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag