Prijsvraag The Mummy

Geplaatst: door de redactie

Tom Cruise speelt de hoofdrol in The Mummy en dat actie-avontuur is vanaf donderdag 8 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven voor de film, krijg je er gelijk een T-shirt van The Mummy bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Mummy, vanaf donderdag 8 juni in de Nederlandse bioscopen, en het T-shirt van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke Nederlandse acteur heeft een rol in deze reboot van The Mummy?

Antwoord: Marwan Kenzari.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help