Prijsvraag The Mountain Between Us

Geplaatst: door de redactie

In The Mountain Between Us zijn twee wildvreemden na een tragisch vliegtuigongeluk op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. De nieuwe film van de Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad draait vanaf donderdag 26 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een unieke en door Abu-Assad gesigneerde foto van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden (Kate Winslet en Idris Elba) op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Mountain Between Us, vanaf donderdag 26 oktober in de Nederlandse bioscopen, en één van de door Hany Abu-Assad gesigneerde filmstills, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef de gelijknamige, in 2011 verschenen, roman waarop het script van The Mountain Between Us werd gebaseerd?

Antwoord: Charles Martin.

Copyright: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag