Prijsvraag mother!

Geplaatst: door de redactie

Darren Aronofsky, de regisseur van bijvoorbeeld Black Swan en Requiem for a Dream, kreeg na de première van zijn nieuwe film mother! tijdens het filmfestival van Venetië niets dan lovende recensies. De psychologische thriller met hoofdrollen voor Jennifer Lawrence en Javier Bardem draait vanaf donderdag 14 september in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten voor mother! weggeven. Krijg je er gelijk een notitieboekje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De relatie van een koppel (Lawrence en Bardem) wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering met verder rollen voor onder meer Michelle Pfeiffer, Ed Harris en Kristen Wiig.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van mother!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor mother!, vanaf 14 september in de Nederlandse bioscopen, en een notitieboekje van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

mother! is de eerste film van Darren Aronofsky waarvoor Clint Mansell niet de soundtrack levert. Welke IJslandse componist, die eerder genomineerd werd voor een Oscar voor beste muziek voor zowel The Theory of Everything als Sicario, verzorgde de muziek?

Antwoord: Jóhann Jóhannsson.

  • Meedoen aan de prijsvraag