Prijsvraag Molly's Game

Geplaatst: door de redactie

In Molly's Game, het regiedebuut van scenarioschrijver Aaron Sorkin (The West Wing, Steve Jobs, Charlie Wilson's War), zien we hoe Molly Bloom na een gedwongen pensioen als professioneel skiester uitgroeit tot highclass pokerhostess. Het biografisch drama is vanaf Tweede Kerstdag te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom (Jessica Chastain) gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen binnen no-time haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO’s en advocaten aanschuiven. Haar gelukkige hand, beruchte Viper Room en de miljoenen die over haar tafel gaan, leveren haar de titel ‘the poker princess’ op. Dan verspeelt een zakenman vier miljoen bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Molly’s getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Molly's Game, vanaf dinsdag 26 december in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Met welk op zijn eigen toneelstuk gebaseerd rechtbankdrama maakte Aaron Sorkin in 1992 zijn debuut als scenarioschrijver?

Antwoord: A Few Good Men

  • Meedoen aan de prijsvraag