Prijsvraag Miss Sloane

Geplaatst: door de redactie

Haar ijzersterke rol in Miss Sloane als bikkelharde lobbyiste in de politieke slagenkuil die het Amerikaanse Washington is, leverde Jessica Chastain eerder dit jaar een Golden Globe-nominatie op. Het thrillerdrama verschijnt op donderdag 23 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Briljant, zelfverzekerd en gewetenloos. Elizabeth Sloane (Chastain) is een van de machtigste en meest gewilde lobbyisten in Washington. Om winst te behalen voor haar cliënten laat ze zich nergens door tegenhouden. Maar als het hoofd van de machtige wapenlobby haar om hulp vraagt bij het tegenhouden van een controversieel wetsvoorstel, keert ze zich tegen hem. Elizabeth sluit zich aan bij een klein kantoor waar ze op de toppen van haar kunnen de juridische en ethische grenzen tot het uiterste rekt om de wet erdoor te krijgen. De succesvolle Sloane wordt gedwongen om genadeloos te zijn en haar eigen carrière en die van anderen op het spel te zetten in de bikkelharde campagne tegen de haast almachtige wapenlobby.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Miss Sloane, vanaf donderdag 23 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Chastain greep weliswaar naast de Golden Globe voor beste actrice, die ging naar Isabelle Huppert voor Paul Verhoevens Elle, maar in 2013 kreeg zij die belangrijke onderscheiding wél. Voor welke film?

Antwoord: Zero Dark Thirty.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help