Prijsvraag Midnight Sun

Geplaatst: door de redactie

Patrick Schwarzenegger treedt in de voetsporen van zijn vader Arnold met zijn eerste grote hoofdrol in een bioscoopfilm die óók in de Nederlandse bioscopen te zien is. Hij speelt de love interest van Bella Thorne in Midnight Sun, een romantisch drama dat donderdag 19 april verschijnt. Wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten en prijzenpakketten van die film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 17-jarige Katie Price (Thorne) is overdag aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. Ze brengt haar dagen meestal alleen door op haar slaapkamer. ‘s Avonds opent haar wereld zich echter wanneer ze op het plaatselijke treinstation gitaar speelt voor de reizigers. Op een avond loopt ze daar de knappe Charlie (Schwarzenegger) tegen het lijf, een jongen uit de buurt die ze al jaren stiekem bewondert. Katie is dolgelukkig met Charlies komst in haar leven. Ze verbergt haar ziekte zo goed als ze kan om met hem een bijna perfecte romantische zomer te beleven.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Midnight Sun, vanaf donderdag 19 april in de Nederlandse bioscopen, en het prijzenpakket van de film met daarin soundtrack, lippenbalsem en plectrum, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie is de eveneens beroemde moeder van Patrick Schwarzenegger?

Antwoord: Maria Shriver.

  • Meedoen aan de prijsvraag