Prijsvraag The Meg

Geplaatst: door de redactie

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De actiethriller met onder meer Jason Statham, Ruby Rose en Rainn Wilson draait vanaf donderdag 9 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures International Holland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je gelijk het boek van Steve Alten waarop The Meg gebaseerd werd. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een aanval door een enorm wezen ligt een duikboot uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Meg, en het gelijknamige boek van Steve Alten, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welk prehistorisch wezen is Meg uit de titel een afkorting?

Antwoord: Megalodon.

Copyright: © 2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag