Prijsvraag Maze Runner: The Death Cure

Geplaatst: door de redactie

In de epische finale van de Maze Runner-saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Maze Runner: The Death Cure draait vanaf donderdag 25 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een Survival Rope Wristband, Vial Style Water Bottle en/of Wind Breaker van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Om hun vrienden te redden, moeten de Laarders inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Maze Runner: The Death Cure

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Maze Runner: The Death Cure, vanaf donderdag 25 januari in de Nederlandse bioscopen, en een Survival Rope Wristband, Vial Style Water Bottle en/of Wind Breaker van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welk jaar verscheen het eerste boek uit de reeks van schrijver James Dashner?

Antwoord: 2009.

Copyright: ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag