Prijsvraag Maudie

Geplaatst: door de redactie

Maudie is een ontroerend drama over het huwelijk tussen Canadees volksschilder Maud Lewis en haar man Everett. Het romantisch drama met Sally Hawkins en Ethan Hawke draait vanaf donderdag 14 september in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Imagine enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Maud is een tengere vrouw met een sterke wil. Ondanks haar fysieke mankementen verlangt ze ernaar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen. Met dit doel neemt ze een baan als huishoudster bij visboer Everett Lewis. Hij is een stugge, afstandelijke man die gewend is om alleen te wonen in zijn afgelegen huisje in Nova Scotia. Toch lukt het Maud om zijn vertrouwen te winnen met haar optimisme en levenslust. Wat begint als een moeizame relatie groeit uiteindelijk uit tot een bijzonder huwelijk.Sally Hawkins (Blue Jasmine) en Ethan Hawke (Boyhood) schitteren in dit ontroerende drama van regisseur Aisling Walsh.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Maudie, vanaf donderdag 14 september in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Sally Hawkins, met wie ze één keer eerder samenwerkte, was de eerste naam die de Ierse regisseuse Aisling Walsh opschreef voor de rol van Maud. In welke in 2005 door Walsh geregisseerde miniserie speelde Hawkins één van de hoofdrollen?

Antwoord: Fingersmith.

  • Meedoen aan de prijsvraag