Prijsvraag Mannen van Mars

Geplaatst: door de redactie

Daniël Boissevain, Martijn Fischer en Huub Smit spelen in Mannen van Mars drie jeugdvrienden die zich voorbereiden op de reünie van de middelbare school waar ze 25 jaar eerder vanaf kwamen. De komedie draait vanaf donderdag 8 maart in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Entertainment One Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar veertig is het nieuwe twintig en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden... of toch niet? Waar Edwin (Boissevain) nog altijd een vrouwenmagneet is, hebben zijn vrienden zo hun problemen. Mark (Fischer) is door zijn vrouw ingeruild voor een jonger exemplaar en familieman Peter (Smit) worstelt met zijn mannelijkheid sinds hij niet meer zonder leesbril kan. Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schouderklopje en je kater wegdrinken met nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders wanneer je de veertig bent gepasseerd?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Mannen van Mars, vanaf donderdag 8 maart in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor regisseur Hans Somers is Mannen van Mars zijn tweede bioscoopfilm. Welke muzikale jeugdfilm was een kleine twee jaar geleden de eerste?

Antwoord: Hart Beat.

  • Meedoen aan de prijsvraag