Prijsvraag Mamma Mia! Here We Go Again

Geplaatst: door de redactie

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. De muzikale film draait vanaf donderdag 19 juli in de bioscopen en wij mogen enkele prijzenpakketten van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast, met onder meer Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried en Colin Firth, keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James, Andy Garcia en Cher.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Mamma Mia! Here We Go Again

Wil je kans maken op onderstaand prijzenpakket van Mamma Mia! Here We Go Again, met daarin de DVD van de eerste film en een T-shirt, beach bag en sleutelhanger, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke van de oorspronkelijke vier ABBA-leden is in Mamma Mia! Here We Go Again tijdens het nummer When I Kissed The Teacher te zien als één van de leraren?

Antwoord: Björn Ulvaeus.

  • Meedoen aan de prijsvraag