Prijsvraag Love, Simon

Geplaatst: door de redactie

Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden. De film draait vanaf donderdag 14 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk de officiële soundtrack, een Oreovormige USB-stick of een setje pin badges bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Love, Simon, en de officiële soundtrack, een Oreovormige USB-stick of een setje pin badges, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het boek Simon vs. the Homo Sapiens Agenda waarop Love, Simon gebaseerd werd?

Antwoord: Becky Albertalli.

Copyright: ©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag