Prijsvraag The Lost City of Z

Geplaatst: door de redactie

Geregisseerd door James Gray (The Immigrant, Two Lovers, We Own the Night) vertelt The Lost City of Z het verhaal van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw. De boekverfilming verschijnt donderdag 27 april in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk de filmeditie van het boek en de DVD's van The Immigrant en We Own the Night bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Lost City of Z, vanaf donderdag 27 april in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder de defecte captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Eén van de aan The Lost City of Z verbonden productiemaatschappijen is Plan B Entertainment. Welke bekende acteur is eigenaar van dat bedrijf?

Antwoord: Brad Pitt.

  • Meedoen aan de prijsvraag