Prijsvraag Logan Lucky

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Steven Soderbergh komt na onder meer Ocean’s Eleven, Twelve & Thirteen en Magic Mike met de misdaadkomedie Logan Lucky. De actiefilm draait vanaf donderdag 24 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Soderberghs nieuwe actiefilm vertelt het verhaal van de broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver) die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. Daarvoor schakelen ze de hulp in van de platinablonde kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig). Het enige probleem is dat hij nog achter de tralies zit. Wat volgt is een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis en een krankzinnige poging om er met de buit vandoor te gaan. Dit alles gebeurt met een hilarisch 'Southern'-accent en ronkende motoren op de achtergrond.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Logan Lucky, vanaf donderdag 24 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Logan Lucky markeert alweer de vijfde samenwerking tussen Tatum en Soderbergh. Wat zijn naast deze titel en de twee Magic Mike-films de andere twee films van de regisseur waarin Tatum een (hoofd)rol speelt?

Antwoord: Haywire en Side Effects.

  • Meedoen aan de prijsvraag