Prijsvraag Life

Geplaatst: door de redactie

Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson en Ryan Reynolds ontdekken in Life leven op Mars. De sci-fi horrorthriller van de Zweedse regisseur Daniel Espinosa (Child 44) verschijnt donderdag 23 maart in de Nederlandse bioscopen, ook in IMAX, en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan verwacht.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Life, vanaf donderdag 23 maart in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Vijf jaar geleden maakte regisseur Espinosa zijn Hollywooddebuut met een actiethriller waarin ook één van de acteurs uit Life te zien was. Welke film was dat?

Antwoord: Safe House.

  • Meedoen aan de prijsvraag