Prijsvraag Leatherface

Geplaatst: door de redactie

Het is één van de meest beruchte horrorpersonages uit de filmgeschiedenis: Leatherface. In de gelijknamige film, die vanaf donderdag 2 november te zien is in de Nederlandse bioscopen, zie je hoe Jed Sawyer het monster werd dat we kennen uit The Texas Chainsaw Massacre. En wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Jaren voor de gebeurtenissen uit de klassieker The Texas Chain Saw Massacre woont de beruchte, moordlustige familie Sawyer al in Texas. Nadat de dochter van de lokale sheriff op een verdachte manier om het leven komt, wordt de jongste Sawyer, Jedidiah (Sam Strike), in een gesticht gestopt. Tien jaar later veroorzaakt de jongen een bloedbad in de inrichting, kidnapt hij de nieuwe verpleegster Lizzy (Vanessa Grasse) en ontsnapt hij met nog drie patiënten. De sheriff (Stephen Dorff) is gebrand op wraak voor de dood van zijn dochter en zet een klopjacht in op de groep. Zo begint Jed aan een helse en bloederige reis die hem zal vormen tot het monster dat we kennen als 'Leatherface'.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Leatherface, vanaf donderdag 2 november in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke in augustus overleden regisseur tekende ruim veertig jaar geleden voor de originele Texas Chainsaw Massacre?

Antwoord: Tobe Hooper.

  • Meedoen aan de prijsvraag