Prijsvraag La La Land

Geplaatst: door Jochem Geerdink

La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen. De romantische komedie van Damien Chazelle (Whiplash) draait vanaf donderdag 22 december in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een slaapmasker van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor La La Land, vanaf 22 december in de Nederlandse bioscopen, en het slaapmasker van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke komedie met Steve Carell speelden Emma Stone en Ryan Gosling vijf jaar geleden al eens een liefdesduo?

Antwoord: Crazy, Stupid, Love.

  • Meedoen aan de prijsvraag