Prijsvraag La Ch'tite Famille

Geplaatst: door de redactie

Dany Boon, regisseur en hoofdrolspeler van Bienvenue Chez les Ch'tis heeft met opnieuw een grote Franse hit te pakken. Ruim 5,6 miljoen Fransen zagen de komedie in de bioscoop en vanaf donderdag 26 juli is het onze beurt. Wij mogen van distributeur Paradiso Entertainment Nederland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Valentin D (Boon), die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor La Ch'tite Famille, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke actrice speelt, na Bienvenue Chez Les Ch'tits, voor de tweede keer de moeder van een door Dany Boon gestalte gegeven hoofdpersonage?

Antwoord: Line Renaud.

  • Meedoen aan de prijsvraag