Prijsvraag Kong: Skull Island

Geplaatst: door de redactie

Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures’ brengen een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong op het grote scherm, Kong: Skull Island. Vanaf donderdag 9 maart draait het actie-avontuur van Jordan Vogt-Roberts in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Kong: Skull Island komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Kong: Skull Island, vanaf donderdag 9 maart in de Nederlandse filmtheaters, en een T-shirt van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De actrice die Weaver speelt in Kong: Skull Island won eerder een Academy Award én een Golden Globe voor beste vrouwelijke hoofdrol voor haar rol in het in 2015 verschenen drama Room, nadat ze eerder te zien was in onder meer Trainwreck, The Gambler en 21 Jump Street. Wat is haar naam?

Antwoord: Brie Larson.

Copyright: ©2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help