Prijsvraag Kingsman: The Golden Circle

Geplaatst: door de redactie

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman - een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In het vervolg Kingsman: The Golden Circle, vanaf donderdag 21 september in de Nederlandse bioscopen, staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een pakket met daarin een giftbag, pinbadge en notitieboekje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer de Kingsman hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Kingsman: The Golden Circle, vanaf donderdag 21 september, ook in IMAX en Dolby Cinema, in de Nederlandse bioscopen, en onderstaand prijzenpakket, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Tussen de twee Kingsman-films in, speelde Taron Egerton de hoofdrol in een biografische film. Wat is de bijnaam van de legendarische sporter waarover die biopic ging?

Antwoord: Eddie the Eagle.

Copyright: ┬ę 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag