Prijsvraag King Arthur: Legend of the Sword

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. Wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures International Holland enkele setjes vrijkaarten voor de film weggeven. Krijg je er gelijk een unieke leather key ring van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

King Arthur: Legend of the Sword is een revolutionaire versie van de klassieker over de Excalibur-mythe en volgt Arthurs (Charlie Hunnam) reis van de straat naar de troon. Wanneer Arthurs vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern (Jude Law) de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren... Tegen wil en dank.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor #KingArthur: Legend of the Sword, vanaf donderdag 11 mei in de Nederlandse bioscopen, en onderstaande leather key ring, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Deze awardwinnende acteur portretteert in King Arthur: Legend of the Sword koning Uther Pendragon en was eerder te zien in films als Munich, Hulk, Star Trek (2009) en Troy. Wat is zijn naam?

Antwoord: Eric Bana.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help