Prijsvraag Kidnap

Geplaatst: door de redactie

Halle Berry speelt de hoofdrol in Kidnap, een spannende thriller van Luis Prieto. De film is vanaf donderdag 31 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Karla McCoy (Berry) besluit de middag met haar zoontje Frankie in een speeltuin door te brengen. Wat een leuk uitje had moeten worden, loopt echter uit op een levensgevaarlijk kat en muis spel. Wanneer Karla haar zoontje namelijk even uit het oog verliest, wordt Frankie op brutale wijze ontvoerd. Karla ziet nog net dat hij een auto in wordt gesleurd, maar kan de ontvoerders niet meer stoppen. Ze neemt het heft in eigen handen en gaat tot het absolute uiterste om haar zoontje terug te krijgen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Kidnap, vanaf donderdag 31 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke film kreeg Halle Berry haar tot nu toe enige Oscar?

Antwoord: Monster's Ball.

  • Meedoen aan de prijsvraag