Prijsvraag Justice League

Geplaatst: door de redactie

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer Justice League naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC superhelden Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash tezamen. Het episch actie-avontuur, waarin onze landgenote Doutzen Kroes na Wonder Woman terugkeert als amazone Venelia, draait vanaf donderdag 16 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een unieke fidget spinner en pin badge van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman (Henry Cavill), krijgt Bruce Wayne (Ben Affleck) nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince (Gal Gadot). Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash, is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Justice League

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Justice League, vanaf donderdag 16 november in de Nederlandse bioscopen, en onderstaande pin badge en fidget spinner van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Nadat hij een grote rol speelde in de wereldwijde blockbuster Fantastic Beasts and Where to Find Them, portretteert deze acteur in Justice League het personage The Flash/Barry Allen. Wat is zijn naam?

Antwoord: Ezra Miller.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & © DC Comics.

  • Meedoen aan de prijsvraag