Prijsvraag Jurassic World: Fallen Kingdom

Geplaatst: door de redactie

In Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden nieuwe soorten dinosaurussen geĆÆntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Het actie-avontuur verschijnt donderdag 7 juni in de bioscoop en wij mogen enkele prijzenpakketten van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

Neem ook eens een kijkje op de officiƫle Facebookpagina van Jurassic World: Fallen Kingdom

Wil je kans maken op het prijzenpakket van Jurassic World: Fallen Kingdom, met daarin de Blu-ray van Jurassic World en een T-shirt, keychain en pet van het vervolg, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Jurassic World: Fallen Kingdom verschijnt precies 25 jaar na Jurassic Park. Wie regisseerde dat eerste deel?

Antwoord: Steven Spielberg.

  • Meedoen aan de prijsvraag