Prijsvraag Jumanji: Welcome to the Jungle

Geplaatst: door de redactie

In het gloednieuwe avontuur Jumanji: Welcome to the Jungle zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. De film is momenteel te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele prijzenpakketten met leuke goodies van het actieavontuur weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen, gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten...

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Jumanji: Welcome to the Jungle

Wil je kans maken op het prijzenpakket van Jumanji: Welcome to the Jungle, nu te zien in de Nederlandse bioscopen, met daarin een T-shirt, rugtas en veldfles van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk vrijdag 29 december, zaterdag de 30e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke bekende kerstfilm van Robert Zemeckis werd gebaseerd op een boek van dezelfde schrijver als het boek Jumanji?

Antwoord: The Polar Express

  • Meedoen aan de prijsvraag