Prijsvraag John Wick 2

Geplaatst: door de redactie

Keanu Reeves keert terug als de bedreven huurmoordenaar John Wick. De sequel is vanaf donderdag 9 februari te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven voor John Wick 2. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In dit spectaculaire vervolg op de actiethriller uit 2014 moet de legendarische sluipmoordenaar John Wick (Reeves) zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloedeed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor John Wick 2, vanaf donderdag 9 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

John Wick-regisseur Chad Stahelski is bezig met de voorbereidingen om een dertig jaar geleden begonnen fantasyfilmreeks nieuw leven in te blazen. Welke filmreeks bedoelen we?

Antwoord: Highlander.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help