Prijsvraag Jigsaw

Geplaatst: door de redactie

Na jaren van afwezigheid keert horrorserie Saw terug in de bioscopen. Jigsaw, het achtste deel in de franchise, draait vanaf donderdag 26 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een pen van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer er door de hele stad lichamen opduiken, elk op een gruwelijke manier om het leven gebracht, wijzen alle sporen naar de overleden moordenaar John Kramer. Is hij terug om de wereld eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven of is het een val opgezet bij een moordenaar die zijn eigen spel speelt?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Jigsaw, vanaf donderdag 26 oktober in de Nederlandse bioscopen, en een pen van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Jigsaw is geregisseerd door de Duitse broers Michael en Peter Spierig. Welke al vier keer voor een Oscar genomineerde acteur speelde in twee van hun vorige films de hoofdrol?

Antwoord: Ethan Hawke.

  • Meedoen aan de prijsvraag