Prijsvraag Isle of Dogs

Geplaatst: door de redactie

Wes Anderson is terug met Isle of Dogs, een animatiefilm waarvoor hij een keur aan bekende acteurs en actrices regelde om een stemmetje in te spreken. Zo horen we onder meer Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Bill Murray, Frances McDormand en Edward Norton in de film die vanaf donderdag 10 mei in de Nederlandse bioscopen te zien is. Wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten voor, en diverse leuke goodies van Isle of Dogs, waaronder T-shirts en een setje action figures, weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Isle of Dogs, vanaf donderdag 10 mei in de Nederlandse bioscopen, en/of één van de andere fraaie prijzen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Isle of Dogs is niet de eerste animatiefilm van Wes Anderson. Voor welke in 2009 verschenen film kreeg de regisseur een Oscarnominatie voor beste lange animatiefilm?

Antwoord: Fantastic Mr. Fox.

Copyright: ©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag