Prijsvraag Insidious: The Last Key

Geplaatst: door de redactie

De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met Insidious: The Last Key. De horrorfilm is vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt en zaklampje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In deze nieuwe horrorfilm, het vierde deel in de Insidious-serie, ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Insidious: The Last Key, vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, en een T-shirt en zaklampje van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De schrijver van Insidious: The Last Key - ook in dit vierde deel weer te zien als Specs - stond bijna vijftien jaar geleden ook aan de wieg van een andere bekende horrorfilmreeks. Hoe heet die serie films, waarin hij bovendien in enkele delen één van de hoofdrollen speelde?

Antwoord: Saw.

  • Meedoen aan de prijsvraag