Prijsvraag I, Tonya

Geplaatst: door de redactie

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje. De voor drie Oscars genomineerde tragikomedie met Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) als Tonya Harding draait vanaf donderdag 22 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor I, Tonya, vanaf donderdag 22 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

I, Tonya-regisseur Craig Gillespie regisseerde in 1993 een reclamecommercial met Nancy Kerrigan in de hoofdrol. Voor welke door Andy Warhol geportretteerde soepfabrikant was dat?

Antwoord: Campbell's.

  • Meedoen aan de prijsvraag