Prijsvraag Before I Fall

Geplaatst: door de redactie

Wat als vandaag de enige dag uit je leven is? Wat als je maar één dag hebt om alles te veranderen? Die vraag staat centraal in het mysterieuze drama Before I Fall. De boekverfilming is vanaf donderdag 20 april te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Samantha (Zoey Deutch) heeft alles goed voor elkaar: het perfecte leventje met de perfecte vriendinnen, het perfecte vriendje en zo lijkt het ook de perfecte toekomst. Totdat alles verandert... Na een ongeluk wordt Samantha wakker, maar blijkt het dezelfde dag te zijn als gisteren. Vanaf dat moment beleeft ze steeds opnieuw diezelfde 12e februari. Gevangen in deze herhaling begint Samantha zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. Klopt het beeld wel dat ze heeft van de mensen om haar heen? En moet ze de dingen eigenlijk niet heel anders aanpakken? Langzaam maar zeker komt Samantha erachter hoe ze in één dag het verschil kan maken. Niet alleen zijzelf moet veranderen, ze moet ook zien door te dringen tot anderen... voordat de tijd om is!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Before I Fall, vanaf donderdag 20 april in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Zoey Deutch was eerder dit jaar al in de Nederlandse bioscopen te zien in een komedie waarin ze gestalte geeft aan de verloofde van een door James Franco gespeelde losbol. Hoe heet die film?

Antwoord: Why Him?.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help