Prijsvraag Huisvrouwen Bestaan Niet

Geplaatst: door de redactie

In Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. De komedie verschijnt donderdag 21 december in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een slaapmasker en oordoppen van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Gijsje (Eva van de Wijdeven) is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten) is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes (Loes Luca) heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Huisvrouwen Bestaan Niet, vanaf donderdag 21 december in de Nederlandse bioscopen, en het slaapmasker en de oordoppen van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke serie kreeg Huisvrouwen Bestaan Niet-regisseur Aniëlle Webster eerder dit jaar een Emmy Award?

Antwoord: Kasper en de Kerstengelen

  • Meedoen aan de prijsvraag