Prijsvraag Hotel Transsylvanië 3

Geplaatst: door de redactie

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. De familiefilm draait vanaf woensdag 18 juli, ook in Nederlands gesproken versie, in voorpremière in de bioscopen en wij mogen enkele prijzenpakketten van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Onze favoriete monsterfamilie viert vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Hotel Transsylvanië 3

Wil je kans maken op het prijzenpakket van Hotel Transsylvanië 3, met daarin de DVD van de eerste twee delen van de film en een spelletjespakket, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De stem van Kapitein Ericka wordt in de Nederlandse versie verzorgd door Ilse Warringa. In welke populaire televisieserie speelde zij een onderwijzeres op een basisschool?

Antwoord: De Luizenmoeder.

  • Meedoen aan de prijsvraag