Prijsvraag Hotel de Grote L

Geplaatst: door de redactie

In 2015 werd het jeugdboek Hotel de Grote L niet alleen door de Volkskrant verkozen tot beste jeugdboek van het jaar, het kreeg bovendien de Zilveren Griffel. Ineke Houtman (Mijn Opa de Bankrover, Toen Was Geluk Heel Gewoon, De Ontsnapping) verfilmde de jeugdroman en het resultaat daarvan is vanaf woensdag 19 april te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen van distributeur eOne Benelux setjes vrijkaarten voor Hotel de Grote L weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 12-jarige Kos (Julian Ras uit de Dummie de Mummie-films) woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Wanneer zijn vader (Frank Lammers) onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor. Nu moeten zij het hotel runnen. Kos, nu de man in huis, probeert de leiding te nemen, maar de samenwerking met zijn zussen loopt helemaal mis. Kos snapt echt niets van meisjes en zij niets van hem. Als de schuldeisers voor de deur staan, kan Kos het hotel alleen maar redden door als jongen mee te doen aan de Miss Beach verkiezing. Tegelijkertijd probeert hij ook in de voetbalselectie te komen én indruk te maken op Isabel (Aiko Beemsterboer), het mooiste meisje van het heelal. Kos krijgt het knap moeilijk, want hoe kun je zowel de beste voetballer worden als het mooiste meisje van de missverkiezing?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Hotel de Grote L, vanaf woensdag 19 april in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het boek waarop deze film gebaseerd werd?

Antwoord: Sjoerd Kuyper.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help