Prijsvraag Hotel Artemis

Geplaatst: door de redactie

De schrijver van films als Iron Man 3 en Mission: Impossible - Rogue Nation pende niet alleen het script voor Hotel Artemis, de film met Jody Foster, Dave Bautista en Jeff Goldblum in de voornaamste rollen is voor Drew Pearce tevens zijn regiedebuut. De actiefilm draait vanaf donderdag 28 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Jean ‘The Nurse’ Thomas (Foster) is de manager van Hotel Artemis. Een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Met hulp van assistent Everest (Bautista) verzorgt Jean gewonde huurmoordenaars, bankovervallers, gangsters en andere misdadigers. Binnen de deuren van Hotel Artemis gelden drie regels: géén wapens, géén politie en géén moord. Wanneer in de straten van Los Angeles bloederige rellen losbarsten en de legendarische maffiabaas Orian Franklin (Goldblum) het gebouw betreedt, staan de verhoudingen tussen de patiënten op scherp. Jean moet een beslissing nemen die de toekomst van haar ziekenhuis én iedereen erbinnen in gevaar brengt. De veiligste plek voor criminelen is de gevaarlijkste geworden...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Hotel Artemis, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Waarvan was Artemis volgens de Griekse mythologie de godin?

Antwoord: Van de jacht.

  • Meedoen aan de prijsvraag