Prijsvraag The Hitman's Bodyguard

Geplaatst: door de redactie

Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds zetten vorig jaar zomer Amsterdam en Den Haag op stelten voor de opnames van The Hitman's Bodyguard. De actiethriller is vanaf donderdag 17 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman).

De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Hitman's Bodyguard, vanaf donderdag 17 augustus te zien in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke Nederlandse actrice heeft een voorname rol in The Hitman's Bodyguard als Interpol Director Renata Casoria?

Antwoord: Tine Joustra.

  • Meedoen aan de prijsvraag